Cégünkről

A DiákHolMi Kft. 2011 novemberében alakult Győrben. Alapítója és vezetője Kovács Csaba, 1988 óta a győri Révai Miklós Gimnázium informatika szakos tanára. Az azóta eltelt évek alatt tapasztalatot szerzett 4 és 6 évfolyamos képzésben részt vevő gimnáziumi tanulók tanáraként, általános iskolás diákok óraadójaként, szakképzésben tanulók vizsgáztatójaként, diákmozgalmat segítő pedagógusként és nyugdíjas „diákok” oktatójaként egyaránt. Iskolájában az Arany János Tehetséggondozó Program programfelelőse, mestertanár.

A társaság céljai, elképzelései diákokhoz kapcsolódnak, az oktatással, felvételikkel és a szabadidő hasznos és kellemes eltöltésével kapcsolatban nyújtanak információkat.

Az egyik fontos cél, hogy könnyebbé tegyük a tanulni akaró általános iskolás diákok felvételijét a középiskolába. Ennek eléréséhez szakképzett, tapasztalt tanárok vezetésével szervezünk tanfolyamokat, felkészítőket Győr belvárosában. 2020-tól már nem csak hatodikos és nyolcadikos diákoknak nyújtunk segítséget, hanem a nyolcosztályos gimnáziumokba jelentkező, negyedik osztályos diákokat is várjuk.

A másik cél, hogy középiskolás diákok részére tudjunk olyan egyetemi előkészítőket javasolni, ahol a délelőtti órákon megtanult tananyagot ki tudják egészíteni speciális információkkal, melyek lehetővé teszik a felsőoktatási intézményekbe való biztos bekerülést.

Nem feledkezünk el a sikeres érettségivel rendelkező diákok jutalmáról sem, részükre az Anett Tours Kft külföldi útjait (Görögország), szabadidős és kulturális programokat kínálunk.